Az akcióban résztvevő gyógyszertárak listája

Akció időtartama2017. szeptember 1. – Október 15.

(A készlet erejéig)

*Minimum 20% kedvezmény az akcióban részt vevő patikákban 2017. július 3-án érvényes normál, nem akciós fogyasztói árakhoz képest. Az ajánlatok külön-külön is érvényesek, nem szükséges több terméket vásárolni egyszerre.

A feltüntetett árkedvezmény csak az akció ideje alatt (2017. szeptember 1-től tervezetten október 15-ig, de legfeljebb a készlet erejéig) érvényes! Kérjük ellenőrizze az akcióban részt vevő gyógyszertárak listáját! A termékek ára az egyes patikákban eltérhet.

Online patikák

Az akcióban résztvevő gyógyszerek listája

Algoflex Forte filmtabletta 20 db

Lüktető, szorító, hasogató fejfájás? Az Algoflex Forte 1,5x-es hatóanyag-tartalmával* hatékonyan csillapítja a fejfájást! (*Az Algoflex 400 mg filmtabletta hatóanyag-tartalmához képest.)
Ibuproféntartalmú, vény nélkül kapható gyógyszer.

Rhinospray plus 10 ml

A Rhinospray plus hatóanyaga percek alatt felszabadítja és hosszú órákon át tisztán tartja orrát. A benne lévő illóanyagoknak (mentol, kámfor, eukaliptuszolaj) köszönhetően kényezteti az orrot és a légzés friss, tiszta, hűs érzését nyújtja.
Tramazolint tartalmazó, vény nélkül kapható gyógyszer.

Rubophen Thermo Cukormentes citromízű 20 db

Az egyedülálló cukormentes Rubophen Thermo granulátumból citromízű forróital készíthető, amely gyorsan és hatékonyan enyhíti a megfázás és influenza kellemetlen tüneteit.
Vény nélkül kapható gyógyszer.

MAGNE B6 bevont tabletta 50 db

Idegesség? Ingerlékenység? Belső feszültség? Szorongás? Eredeti Magne B6-tal a stressz 4 tünete ellen. Vény nélkül kapható gyógyszer. Javallat: Magnéziumhiány kezelésére.
Vény nélkül kapható gyógyszer.

Normaflore belsőleges szuszpenzió 20 db

A tudományosan igazolt hatékonyságú Normaflore 4 irányú védelmet biztosít antibiotikum-kúra esetén: megelőzi az antibiotikum okozta bélflóra károsodást, csökkenti a hasmenés kialakulásának esélyét; helyreállítja a bélflóra egyensúlyát; hozzájárulhat a szervezet védekezőképességéhez.
Bacillus clausii-t tartalmazó, vény nélkül kapható gyógyszer.