Az akcióban résztvevő gyógyszertárak listája

Akció időtartama2017. október 16. – november 30.

(A készlet erejéig)

*Minimum 20% kedvezmény az akcióban részt vevő patikákban 2017. július 3-án érvényes normál, nem akciós fogyasztói árakhoz képest. Az ajánlatok külön-külön is érvényesek, nem szükséges több terméket vásárolni egyszerre.

A feltüntetett árkedvezmény csak az akció ideje alatt (2017. október 16-tól tervezetten november 30-ig, de legfeljebb a készlet erejéig) érvényes! Kérjük ellenőrizze az akcióban részt vevő gyógyszertárak listáját! A termékek ára az egyes patikákban eltérhet.

Online patikák

Az akcióban résztvevő gyógyszerek listája

Algoflex Rapid lágy kapszula 20 db

Rád tör a fejfájás? Miért várnál? A lágyzselatin-kapszulában lévő oldott hatóanyag azonnal felszabadul, így gyorsan űzi el a fejfájást. Az Algoflex Rapid modern gyógyszerformájának köszönhetően könnyen lenyelhető.
Ibuproféntartalmú, vény nélkül kapható gyógyszer.

Normaflore Extra 4 milliárd/5 ml belsőleges szuszpenzió 10 db

A hasmenés* kezelése a Normaflore Extrával lesz teljes! A Normaflore Extra 4 milliárd jótékony baktériumot tartalmaz, amelyek védőréteget képeznek a bélfalon, így segítik csökkenteni a kórokozók számát és helyreállítják a bélflóra egyensúlyát.

*Bakteriális vagy vírusos fertőzés okozta hasmenés esetén
Bacillus clausii-t tartalmazó, vény nélkül kapható gyógyszer.

Magne B6 Álom 30 db

A magnézium, a B6 vitamin valamint az olyan nyugtató hatású gyógynövények, mint a citromfű és a komló egyedülálló kombinációja segíti az elalvást és hozzájárul a nyugodt éjszakai pihenéshez.
Étrend-kiegészítő kapszula. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 18 éven felüli felnőtteknek ajánlott.

Guttalax 7,5 mg/ ml belsőleges oldatos cseppek 30 ml

Székrekedés kínozza? A Guttalax hatásos és kíméletes tulajdonságai mellett, csepp formájának köszönhetően egyénileg adagolható. Esti bevétel esetén a kívánt hatás másnap reggel jelentkezik. A szoptatás ideje alatt is alkalmazható. Orvosi ajánlásra gyermekeknek is adható hashajtó gyógyszer.
Nátrium-pikoszulfát-monohidrát hatóanyagú, vény nélkül kapható gyógyszer.

Pharmaton Vital lágy kapszula 60 db

A Pharmaton Vital multivitamin készítmény a benne lévő ginzeng G115-nek köszönhetően növeli a szellemi és a fizikai teljesítményt. A készítmény hatékonyságát több, mint 40 klinikai vizsgálat bizonyítja.
Vény nélkül kapható gyógyszer.